210 82 13 883 – 210 88 11 640

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
 Άγιος Γεώργιος 

Σ’ ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο, σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας δομημένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας, λειτουργούμε μια πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, με σκοπό την αξιοπρεπή και ευχάριστη διαβίωση των ατόμων τρίτης ηλικίας καθώς και των χρονίως πασχόντων.

Κοντά μας ο φιλοξενούμενος και η φιλοξενούμενη θα βρει ζεστούς και χαμογελαστούς ανθρώπους, πρόθυμους να ανταποκριθούν σε κάθε τους ανάγκη.

Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την άνετη και ευχάριστη διαβίωση των ανθρώπων που μας επέλεξαν και μας εμπιστεύτηκαν με σεβασμό στην προσωπικότητα του ατόμου.

Αναλαμβάνουμε ασθενείς με αδυναμία αυτοτελούς διαβίωσης (περιπατητικούς ή μη), ασθενείς με ανοιακή συνδρομή οποιασδήποτε βαρύτητας (νόσος Alzheimer ή ειδικού τύπου άνοιες).

Επίσης, αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση χειρουργικών ασθενών (ορθοπεδικών και άλλων), τη λειτουργική αποκατάσταση ασθενών με αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια όπως και τη προσωρινή φιλοξενία ασθενών.

Η ομάδα μας

Ιατρικό προσωπικό
Παρέχουμε 24ωρη ιατρική κάλυψη από ιατρό το πρωί και εφημερεύοντες τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Η ιατρική επίσκεψη γίνεται από το ιατρικό προσωπικό τουλάχιστον καθημερινά με πλήρη κλινική εξέταση των φιλοξενουμένων.
Νοσηλευτικό προσωπικό
Το νοσηλευτικό προσωπικό μας περιλαμβάνει προϊσταμένη νοσηλείας πολυετούς εμπειρίας, νοσηλεύτριες και βοηθούς θαλάμου, έμπειρες και κατάλληλα εκπαιδευμένες επί 24ωρης βάσης.
Βοηθητικό προσωπικό

Διαθέτουμε ειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που φροντίζει για την καθαριότητα των δωματίων και κοινόχρηστων χώρων σε συνεχή βάση.

Η ομάδα μας